Omschrijving

Fijn Wonen op Nieuw Sintmapark

In de volgende fase van Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Ook worden er 8 vrije kavels aangeboden om zelf uw woning op te realiseren.

Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.

Ook wat betreft wooncomfort staat alles in het teken van ‘fijn wonen’. Zowel de rij- en hoekwoningen als de twee-onder-een-kapwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.

Nieuw Sintmapark ligt in het gemoedelijke dorp Tolbert, onderdeel van de jonge gemeente Westerkwartier. Je woont hier in een parkachtige omgeving vlak bij de Tolbertvaart en weilanden. Winkels, basisscholen, kinderopvang en een multifunctioneel centrum liggen op loopafstand. Voor de wekelijkse boodschappen of uitgebreid shoppen ga je naar Leek of naar de stad Groningen, dat op slechts vijftien kilometer afstand ligt.

Fijn Wonen op Nieuw Sintmapark in het kort:
- All-electric (gasloos) en energiezuinig
- Voorzien van PV-panelen en luchtwaterwarmtepomp
- Vloerverwarming op begane grond en verdieping
- 3 volwaardige slaapkamers
- Ruime zolder, met witte dakplaten afgewerkt
- Luxe sanitair waaronder hangend toilet en handdoekradiator
- Vorstvrije buitenkraan
- Onderhoudsarm dankzij onder meer kunststof kozijnen
- Aanpassing en uitbreiding naar wens
- Korte bouwtijd
- V.O.N.-prijzen vanaf euro 190.750,=
- Hoekwoningen hebben ca. 114 m² woonoppervlak en ca. 425 m3 inhoud
- Kaveloppervlak van hoekwoningen vanaf ca. 222 m²

Inschrijven voor een reservering van 1 van de woningen kan via de website www.sintmapark.nl of via het inschrijfformulier. Inschrijfformulieren moeten uiterlijk 10 april voor 12.00 uur ingeleverd zijn bij Jonkman Garantiemakelaars te Leek of bij Boekholt & Partners Makelaardij te Groningen.
Uiterlijk 12 april 2019 krijgt u bericht of 1 van de woningen aan u is toegewezen.

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor en/of bezoek onze website en/of de projectwebsite.

In collegiale verkoop met Boekholt & Partners Makelaardij te Groningen
Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

Kenmerken