Over Jonkman Garantiemakelaars

Een huis kopen of verkopen. Het lijkt zo simpel. Maar er komt meer bij kijken dan u in de gaten heeft. Hoe fijn is het dan dat u een expert kunt inschakelen? Jonkman Garantiemakelaars helpt u graag bij het aankopen of verkopen van uw woning. Dat doen we op basis van kennis, ervaring en eerlijk advies.

Kennis en kunde

Bij Jonkman Garantiemakelaars werkt een klein team eerlijke en hardwerkende mensen. We kennen de markt als geen ander. We doen dagelijks ons ‘huiswerk’, weten waar kopers behoefte aan hebben en spelen daar verstandig op in. We denken goed na over de waarde van een woning en geven u daarover een helder advies.

 

Dorpsmakelaar

Jonkman Garantiemakelaars is een dorpsmakelaar. Stadse fratsen? Daar doen we niet aan. Dat is ook niet nodig, want een woning aankopen of verkopen heeft weinig te maken met strakke pakken en verkooppraatjes. Aan een makelaar met gezond verstand, kennis en inzicht en een scherpe blik heeft u meer. Vinden wij.

Lekker wonen

U wilt in een mooi huis wonen. Dat begrijpt Jonkman Garantiemakelaars. Daarom gaan we graag met u om tafel om te bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Ons doel is dat u lekker woont in de woning van uw keuze. En dat u het leven kunt leiden dat u voor ogen heeft. En omdat wij precies weten welke woningen er op de markt zijn en eventueel nog komen, wordt u woonwens wellicht eerder werkelijkheid dan u had verwacht.

Terug in de tijd

Jonkman Garantiemakelaars is in 2006 opgericht door Johan Jonkman. Al snel kwam Gert Klinker in beeld en werd hij aangenomen als makelaar. In 2008 kreeg Gert, geboren en getogen in Leek, de mogelijkheid om het kantoor over te nemen. Precies op het moment dat de huizenmarkt in een diep dal terecht kwam. Maar een nuchtere noordeling is niet voor één gat te vangen en het resultaat mag er zijn. 

De garanties, klanten en cijfers spreken

32 verkochte woningen vanaf november 2018 tot juni 2019
58 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 85 dagen
0% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 0%

Ons team

Bij Jonkman Garantiemakelaars helpen wij u graag.

DE EERSTE STAP NAAR UW DROOMHUIS

Een goed begin is het halve werk. U wilt niet zomaar een huis; u zoekt een droomhuis. Hoe ziet dat huis eruit? Hoeveel kamers heeft het? Heeft het een tuin? Een garage? Is het knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Als u dit weet, dan kan het zoeken beginnen. 

Zoekprofiel aanmaken

WILT U WETEN WAT UW HUIDIGE WONING WAARD IS?

Denkt u na over de verkoop van uw woning. Jonkman Garantiemakelaars kent de markt en helpt u om de juiste prijs voor uw woning te bepalen. Wilt u weten wat uw woning waard is? Neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

UW HUIS SLIM EN SNELLER VERKOPEN?

Een huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. Een huis is veel meer dan een stapel stenen: het is uw thuis geweest. Een fijne plek haven met mooie herinneringen. De emoties kunnen uw objectieve kijk op de verkoop van uw huis in Leek vertroebelen. Wilt u uw huis toch snel verkopen? Lees dan verder!

Meer informatie

Terug