Verkoopmakelaar: Jonkman Garantiemakelaars

U hebt uw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom is Jonkman Garantiemakelaars in Leek er voor u. Een huis verkopen doet u namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een ervaren verkoopmakelaar in de regio Leek.

 

Uw verkoopmakelaar in Leek

Jonkman Garantiemakelaars in Leek bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van uw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in de arm te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van een woning. Wij van Jonkman Garantiemakelaars en 90% van uw medeverkopers vinden van wel. U verkoopt immers niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag.

Jonkman Garantiemakelaars komt op voor uw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat uw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseren wij u graag over alles wat te maken heeft met het verkopen van uw woning. Naast ons advies als verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die u zelf kunt toepassen.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaalt u courtage. Deze kosten zijn niet voor niets. Jonkman Garantiemakelaars helpt u stap voor stap bij het verkopen van uw woning. In de meeste gevallen bespaart u kosten door een verkoopmakelaar in te schakelen. Als verkoopmakelaar hebben wij kennis van de markt, zijn wij juridisch zeer goed op de hoogte en onderhandelen wij op professionele wijze.

Verkoopmakelaar nodig?

Wilt u uw huis stap voor stap verkopen met de hulp van een verkoopmakelaar? Maak dan meteen een afspraak met Jonkman Garantiemakelaars. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Bel 0594-510 100 Maak een afspraak