Stap voor stap verkopen

Verkoop uw huis in 4 stappen.

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek

Kiest u voor Jonkman Garantiemakelaars dan worden allereerst uw wensen in kaart gebracht. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en het verkooptraject wordt stap voor stap uitgelegd. Zo weet u wat wij voor u gaan doen. Naast transparante informatie kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding: u hebt altijd een vast aanspreekpunt en kunt al uw vragen stellen. 

Uw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. De uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk” geldt zeker voor onze werkwijze. Als het nodig is laten we een kadastraal- of bodemonderzoek en een bouwtechnische keuring uitvoeren. Zo komt u, net als de koper van uw woning, niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Kortom: we maken heldere afspraken, zorgen ervoor dat de verwachtingen duidelijk zijn en maken een optimale inventarisatie van uw huis. 

Fase 2: Presentatie & prijs

Voordat uw woning aan de markt gepresenteerd wordt, adviseert Jonkman Garantiemakelaars u graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van uw huis. Een goede en opvallende presentatie van uw huis kan hierbij niet ontbreken. U krijgt standaard een professioneel presentatiepakket aangeboden. Hierdoor kunt u uw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken. Ook op internet presenteren we je woning optimaal; op onze website, onze social media kanalen en op de bekende woningportals zoals bijvoorbeeld Pararius

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen

Jonkman Garantiemakelaars richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingsafspraken met hen. Bij een bezichtiging is een eerste indruk snel gevormd. Om een goede indruk te maken, krijgt u nuttige tips van ons om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. De interesse van de kijker wordt na de bezichtiging door middel van een kijkerskaart gepeild. Jonkman Garantiemakelaars houdt u via uw eigen digitale klantendossier op de hoogte.

Dankzij een gedegen vooronderzoek is precies duidelijk wat uw huis waard is. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering weet Jonkman Garantiemakelaars het beste uit de onderhandelingen te halen. Vanzelfsprekend wordt u ook tijdens de onderhandelingsgesprekken op de hoogte gehouden.

Fase 4: Overdracht na de verkoop

Als uw woning is verkocht zorgt Jonkman Garantiemakelaars voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afwikkeling optimaal verlopen. Jonkman Garantiemakelaars is pas tevreden over de verkoop als u dat ook bent. Daarom staan wij ook na de aankoop van uw woning voor u klaar.

Wilt u uw huis stap voor stap verkopen met de hulp van Jonkman Garantiemakelaars?  

Maak direct een afspraak