Dit hebben onze klanten ervaren...

Mevr. Bansberg
9

Top makelaar zeker aan te raden ud83dudc4c Alles word prima voor je geregeld en als je vragen had kon je altijd bellen

Anoniem
9

Het was een prettige samenwerking. Het is fijn om korte lijntjes te hebben en dat was het ook. Een makelaar om aan te raden !!

Annelies Assies
10

Goede voorlichting. Terugkoppeling bij vragen gebeurt snel en correct. Prima zorg (ontzorging) en meedenken met de klant.

Hendrik van der Heide
9

Kundig en adequaat Helder en duidelijk Plezierig in de omgang

Anoniem
10

Super gedaan Huis was in principe in een week verkocht Alle vragen werden beantwoord in duidelijke begrijpbare taalgrens kleine lettertjes maar recht toe recht aan Zou het niet anders willen Echte aanrader

Mevr. Sikkema
10

Prima en betrouwbare makelaar die alles tip top voor elkaar heeft en met de klant meedenkt . Eerlijk, oprecht en zeer vakkundig . Klasse

Anoniem
10

Deskundig, goed onderhandeld bij verkoop en aankoop woning! Woning mooi gepresenteerd door hulp styliste en fotograaf.

Anoniem
9

Prettige communicatie en samenwerking, prima bereikbaarheid. Afspraken werden goed nagekomen. Kan deze makelaar van harte aanbevelen

Dhr. J.A. Roffel
9

Het contact met de makelaar is erg goed. Er is heel goed gecommuniceerd en ze maken onze verwachting meer dan waar. Een deskundig en prettige makelaar. Zeker aan te bevelen.

Anoniem
7

+ goed thuis in plaatselijke markt -/- advies vraagprijs was te hoog -/- reactief in communicatie -/- weinig creatief in het aanboren van nieuwe potentiële klanten.

Mevr. Trea Bilkert
10

Goeie service, kundige collegau2019s. Kennis van de omgeving. Persoonlijke aandacht. Goeie manier van feedback na bezichtiging.

Erik Bosman
10

Prima makelaar. Zeer snelle reactie van hun kant en meegaand in het verkoop proces

Anoniem
9

Jonkman Garantiemakelaars zijn fijne makelaars, het contact is laagdrempelig, ik kon altijd met vragen bij hen terecht. Ze geven goed advies en denken pro-actief met je mee. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar, betrokken en deskundig en deden er alles aan om mijn huis voor een goede prijs te verkopen.

Dhr. Schaaphok
10

Via een Internetsite kwamen wij in contact met deze makelaar. Wij werden tijdens de oriëntatiefase prima geïnformeerd via telefoon en mail en verwezen naar de website. Het eerste gesprek was helder, gericht op onze vragen en wensen en duidelijk over dat waar deze makelaar voor staat; qua verkoopstrategie, communicatie en begeleiding van ons als verkopers. Het verkoopproces is vlot verlopen, mede door de kwaliteit van fotograaf en styliste, maar bovenal door de betrokken makelaars met hun kennis van huizenverkoop en mensenkennis. De communicatielijnen binnen het kantoor zijn kort en de beschikbaarheid en bereikbaarheid voor ons was groot. Zij maakten deze - voor ons emotionele - verkoop tot een plezier, waarbij zij meer leverden dan de prijs (courtage) die zij er voor vragen en wij blij zijn met de verkoopprijs van dit appartement met zulke dierbare herinneringen.

Manouk Jager-Stiekema
10

Door het handelen van het team van Jonkman hebben wij zowel op een hele prettige manier een huis aangekocht en razendsnel ons eigen huis verkocht voordat deze op bv Funda heeft gestaan. Prettige samenwerking, ze gaven ons en vertrouwd gevoel en begeleiden ons goed. Het resultaat heeft positiever uitgepakt dan we hadden verwacht en kunnen een ieder dit fijne makelaarsteam aanbevelen.

Jan de Vries en Trea Bilkert
10

Moeilijk te zeggen. Alle contact was goed en de tijd die men nam ook. Terugkoppeling en feedback was prima. Eigenlijk kreeg je nog wel veel terugkoppeling. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Een ander zal dat weer prettig vinden.

Arnold Postma
8

Prima analyse van de markt en verhaal mbt verkoopproces. De praktijk moet het gaan uitwijzen (woning sinds gisteren in de verkoop)

Fenny de Boer
8

Prettige samenwerking, deskundig & professioneel

Anoniem
8

Het contact en de begeleiding verliepen heel plezierig. Alles was naar wens. Zou als het ter sprake komt hem aanbevelen.

de heer Schaaphok
10

Wij zijn positief verrast dat wij zo'n kundige en prettig communicerende makelaar hebben gevonden. Zij maakt de indruk dat zij de investering meer dan waard is.

Marieke Dammingh
9

Prettig en laagdrempelig contact, snel te bereiken en fijn dat er al contact was voor het aankopen van nieuwe woning...

Dhr. De heer Cnossen
8

Serieuse taxatie, verstand van zaken en vriendelijke benadering. Goede kennis van de markt. Komt afspraken na. Tevens goede service met uitleen van aanhanger bij verhuizing.

Anoniem
8

Rekening gehouden met onze mogelijkheden. Goede communicatie. goede stylist en fotograaf. Realistisch.

Anoniem
8

Zowel bij aankoop nieuwe woning als traject verkoop oude woning prima contact gehad. Zijn goed en snel bereikbaar. Wij zijn tevreden over de dienstverlening.

Jur Koops
8

Content aanwezig, op alle vragen, snel en goed antwoord. Samenwerking als prettig ervaren.

Dhr. J.S. Koops
9

Het contact met de makelaar was prima, vragen direct en correct beantwoord. Afspraken werden keurig en op tijd nagekomen. Wij als klant steeds en op tijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
8

Het contact met de makelaars en ook met de medewerkers op het kantoor was heel goed, veel informatie gekregen. Het voortraject een ook de daadwerkelijke verkoop van de woning werd deskundig en op een persoonlijke manier begeleid. Goed advies van de styliste gekregen en ook de fotograaf leverde vakwerk. De bezoeken van belangstellende kijkers werden ruim op tijd aangekondigd en zo mogelijk kort na elkaar ingepland. Na afloop altijd meteen een terugkoppeling van de makelaar over het verloop van het bezoek. De woning is vlot verkocht voor een goede prijs en met de gewenste oplevertermijn.

Dhr. Robert Boonstra
9

Van begin tot eind duidelijke en eerlijke begeleiding. Als zeer prettig ervaren ! We hebben eigenlijk geen mindere- of verbeterpunten, echte aanrader !

Anoniem
9

Succesvol traject, goed advies over de koopprijs en dat ook waargemaakt. Tarief was concurrerend ten opzichte van een tweede makelaar en een beter advies. Kortom chapeau!

Anoniem
8

Contact met de makelaar verloopt tot nog toe goed, maar de transactie is nog niet afgerond. De makelaar komt zijn beloftes en afspraken na. Tot nu toe tevreden.

Boonstra
10

Zeer tevreden over totale gang van zaken en begeleding daarim in combinatie met goede eerlijke verkoop en verstand van zaken en inzicht in de marktsituatie

Jur Koops
8

Zeer tevreden over de samenwerking om onze woning voor een nette prijs te verkopen

Jan Leendert Wijkhuijs
9

Een zeer prettige makelaar met ruime mate van kennis en ervaring en oog voor detail. Makelaar denkt mee met de behoeftes van de klant en adviseert op basis daarvan met grote mate van inventiviteit.

Robert Boonstra
9

Prima tevreden zover; goed contact, goede terugkoppeling indien nodig, kennis van zaken en goede klik en betrouwbaarheid. Het geheel t/m nu als zeer prettig ervaren

Annemiek de Ruiter
8

Omdat wij het huis van onze overleden vader moesten verkopen, was het voor ons toch vrij emotioneel. Maar wij zijn zeer goed geholpen en hebben zelf weinig hoeven doen, wat voor ons zeer prettig was.

Dhr. Jan Woudstra
9

Jonkman makelaars is professioneel, vriendelijk, doortastend en ontzorgend. De goede communicatie stelden we het meest op prijs.

Anoniem
8

Goed. Bij veranderingen werden we direct gebeld. Huis is voor het door de makelaar ingeschatte bedrag verkocht.

Cemalovic
10

Erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe erg tevreden over de verleende diensten.

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en verkoopstrategie. Huis is snel en en voor een hele mooie prijs verkocht.

Anoniem
9

Een duidelijk plan voor de presentatie van het huis. De waarde van de woning was reeel. De styliste en de fotograaf waren een absolute toevoeging. Een prettige samenwerking met het makelaarsteam.

Dhr. Huurman
9

Prettige contacten met het gehele kantoor Professionele organisatie Goede communicatie, regelmatig contact en goede tips

Chris Cnossen
8

Makelaar komt vakkundig over en bekijkt de woning kritisch en serieus.

Matthijs Hankel
10

Ik ben heel erg blij en tevreden met Jonkman garantiemakelaar. Een prettig contact, een goede makelaar. Snelheid is super. Doortastend en kennis van zaken. Ik ben zeer tevreden. Waarvoor hartelijke dank

Anoniem
8

Binnen een week mijn huis verkocht. Wat wil je nog meer. Mede dankzij de goede begeleiding en voorlichting van mijn makelaars

Erik Huurman
10

Jonkman garantiemakelaar de juiste keus

Mevr. Corrie Veenema
9

We hadden een heel goed contact met het kantoor, werden altijd direct geholpen of teruggebeld, prima service! Er werd ook goed naar ons geluisterd en goed geadviseerd en samen namen we dan een besluit. Wij zijn heel erg tevreden!!

Anoniem
9

Zeer goed contact met de makelaar. Vriendelijk en behulpzaam. Goed advies gegeven. Het traject over de bezichtiging en onderhandeling met de kopers is prima verlopen.

Mevr. Hovinga- Luinge
8

Prima contact steeds erg duidelijk en ook goed via de mail op de hoogte gebracht. Bij elke bezichtiging precies de datums en tijden en daarna ook de terugkoppeling ervan hoe het ging

Hennie van der Velde
8

Klantvriendelijk

Anoniem
9

De makelaar en zijn medewerkers op kantoor waren voor ons goed bereikbaar, Een email werd vrijwel direct beantwoord. We zijn erg goed begeleid temeer omdat wij naar het buitenland zijn vertrokken en dus alles via hen moest lopen. De kennis van het object en daarbij horende dossier was bij eenieder van het kantoor bekend waardoor communicatie ook soepel verliep.

Terug