Dit hebben onze klanten ervaren...

de heer Schaaphok
10

Wij zijn positief verrast dat wij zo'n kundige en prettig communicerende makelaar hebben gevonden. Zij maakt de indruk dat zij de investering meer dan waard is.

Marieke Dammingh
9

Prettig en laagdrempelig contact, snel te bereiken en fijn dat er al contact was voor het aankopen van nieuwe woning...

Dhr. De heer Cnossen
8

Serieuse taxatie, verstand van zaken en vriendelijke benadering. Goede kennis van de markt. Komt afspraken na. Tevens goede service met uitleen van aanhanger bij verhuizing.

Anoniem
8

Rekening gehouden met onze mogelijkheden. Goede communicatie. goede stylist en fotograaf. Realistisch.

Anoniem
8

Zowel bij aankoop nieuwe woning als traject verkoop oude woning prima contact gehad. Zijn goed en snel bereikbaar. Wij zijn tevreden over de dienstverlening.

Jur Koops
8

Content aanwezig, op alle vragen, snel en goed antwoord. Samenwerking als prettig ervaren.

Dhr. J.S. Koops
9

Het contact met de makelaar was prima, vragen direct en correct beantwoord. Afspraken werden keurig en op tijd nagekomen. Wij als klant steeds en op tijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
8

Het contact met de makelaars en ook met de medewerkers op het kantoor was heel goed, veel informatie gekregen. Het voortraject een ook de daadwerkelijke verkoop van de woning werd deskundig en op een persoonlijke manier begeleid. Goed advies van de styliste gekregen en ook de fotograaf leverde vakwerk. De bezoeken van belangstellende kijkers werden ruim op tijd aangekondigd en zo mogelijk kort na elkaar ingepland. Na afloop altijd meteen een terugkoppeling van de makelaar over het verloop van het bezoek. De woning is vlot verkocht voor een goede prijs en met de gewenste oplevertermijn.

Dhr. Robert Boonstra
9

Van begin tot eind duidelijke en eerlijke begeleiding. Als zeer prettig ervaren ! We hebben eigenlijk geen mindere- of verbeterpunten, echte aanrader !

Anoniem
9

Succesvol traject, goed advies over de koopprijs en dat ook waargemaakt. Tarief was concurrerend ten opzichte van een tweede makelaar en een beter advies. Kortom chapeau!

Anoniem
8

Contact met de makelaar verloopt tot nog toe goed, maar de transactie is nog niet afgerond. De makelaar komt zijn beloftes en afspraken na. Tot nu toe tevreden.

Boonstra
10

Zeer tevreden over totale gang van zaken en begeleding daarim in combinatie met goede eerlijke verkoop en verstand van zaken en inzicht in de marktsituatie

Jur Koops
8

Zeer tevreden over de samenwerking om onze woning voor een nette prijs te verkopen

Jan Leendert Wijkhuijs
9

Een zeer prettige makelaar met ruime mate van kennis en ervaring en oog voor detail. Makelaar denkt mee met de behoeftes van de klant en adviseert op basis daarvan met grote mate van inventiviteit.

Robert Boonstra
9

Prima tevreden zover; goed contact, goede terugkoppeling indien nodig, kennis van zaken en goede klik en betrouwbaarheid. Het geheel t/m nu als zeer prettig ervaren

Annemiek de Ruiter
8

Omdat wij het huis van onze overleden vader moesten verkopen, was het voor ons toch vrij emotioneel. Maar wij zijn zeer goed geholpen en hebben zelf weinig hoeven doen, wat voor ons zeer prettig was.

Dhr. Jan Woudstra
9

Jonkman makelaars is professioneel, vriendelijk, doortastend en ontzorgend. De goede communicatie stelden we het meest op prijs.

Anoniem
8

Goed. Bij veranderingen werden we direct gebeld. Huis is voor het door de makelaar ingeschatte bedrag verkocht.

Cemalovic
10

Erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe erg tevreden over de verleende diensten.

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en verkoopstrategie. Huis is snel en en voor een hele mooie prijs verkocht.

Anoniem
9

Een duidelijk plan voor de presentatie van het huis. De waarde van de woning was reeel. De styliste en de fotograaf waren een absolute toevoeging. Een prettige samenwerking met het makelaarsteam.

Dhr. Huurman
9

Prettige contacten met het gehele kantoor Professionele organisatie Goede communicatie, regelmatig contact en goede tips

Chris Cnossen
8

Makelaar komt vakkundig over en bekijkt de woning kritisch en serieus.

Matthijs Hankel
10

Ik ben heel erg blij en tevreden met Jonkman garantiemakelaar. Een prettig contact, een goede makelaar. Snelheid is super. Doortastend en kennis van zaken. Ik ben zeer tevreden. Waarvoor hartelijke dank

Anoniem
8

Binnen een week mijn huis verkocht. Wat wil je nog meer. Mede dankzij de goede begeleiding en voorlichting van mijn makelaars

Erik Huurman
10

Jonkman garantiemakelaar de juiste keus

Mevr. Corrie Veenema
9

We hadden een heel goed contact met het kantoor, werden altijd direct geholpen of teruggebeld, prima service! Er werd ook goed naar ons geluisterd en goed geadviseerd en samen namen we dan een besluit. Wij zijn heel erg tevreden!!

Anoniem
9

Zeer goed contact met de makelaar. Vriendelijk en behulpzaam. Goed advies gegeven. Het traject over de bezichtiging en onderhandeling met de kopers is prima verlopen.

Mevr. Hovinga- Luinge
8

Prima contact steeds erg duidelijk en ook goed via de mail op de hoogte gebracht. Bij elke bezichtiging precies de datums en tijden en daarna ook de terugkoppeling ervan hoe het ging

Hennie van der Velde
8

Klantvriendelijk

Anoniem
9

De makelaar en zijn medewerkers op kantoor waren voor ons goed bereikbaar, Een email werd vrijwel direct beantwoord. We zijn erg goed begeleid temeer omdat wij naar het buitenland zijn vertrokken en dus alles via hen moest lopen. De kennis van het object en daarbij horende dossier was bij eenieder van het kantoor bekend waardoor communicatie ook soepel verliep.

Dhr. Voorintholt
8

Goed contact, staan open voor vragen. Goede begeleiding en prima advies. Vraagprijs reëel zodat je geen valse hoop krijgt.

Anoniem
10

Supersnelle service van een uiterst deskundige makelaar. Goed bereikbaar en flexibel in het maken van afspraken.

Anoniem
9

Fijne samenwerking met deze makelaar, kundig op diverse vlakken, ook ivm verhuur voor de verkoop aan! Reageren goed en snel!

Anoniem
8

Een prettige makelaar en kantoor! Goede communicatie naar de klant toe. Kent zijn markt goed en geeft goed advies.

Klaas Keuter
8

Denken mee met de klant en informatie en foto's zijn realistisch.

Anoniem
10

Wij zijn heel erg tevreden met Jonkman Garantiemakelaars. Het contact verliep uitstekend. We werden overal van op de hoogte gehouden zowel telefonisch als via de mail. Na elke bezichtiging werden we telefonisch benaderd door de makeelaaar en volledig bijgepraat. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Jonkmans Garantiemakelaars krijgt een dikke tien van ons.

Anoniem
9

Alles prima en snel geregeld en een prima service. Ook prima op de hoogte gehouden van wat er speelde.

Herald Scheerhoorn
8

Prettige samenwerking

Freek Dicke
9

Prettige samenwerking, kennis van zaken, goede adviezen en open staan voor input van klant zijde.

Anoniem
9

Een prettige samenwerking en begeleiding met Jonkman gehad. Goed bereikbaar en bij vragen netjes, correct en vriendelijk geholpen door alle medewerkers bij Jonkman. En ik werd goed op de hoogte gehouden als er ontwikkelingen waren!

Voorintholt
8

Snelle afhandeling, geeft vertrouwen.

Anoniem
9

Goede makelaar, waar je afspraken mee kunt maken en ze ook nakomt. Dit is erg belangrijk in het proces om een huis te verkopen.

Henk Prins
8

realistische aanpak

Heuker-Pronk
8

ik voel me gemakkelijk kan alles vragen en zeggen

Anoniem
8

het was een moeilijke tijd geweest ! dit jaar trok het weer aan onderling hebben we goed contact gehad ! ben zeer tevreden met jonkmans makeladij alles ging in goed overleg

Anoniem
8

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Deskundige mensen, fijne contacten. Enige jammere was dat de makelaar zelf niet altijd goed bereikbaar was. Maar dat werd meestal wel weer goed opgevangen door de dames op kantoor. Dikke pluim!

Anoniem
9

Zeer duidelijke waarde beoordeling,zeer persoonlijke behandeling,goed begrip voor persoonlijke omstandigheden(leeftijd en gebreken) Goede voorlichting tijdens het gehele verkoopproces en de daarbij behorende administratieve afhandeling.

Anoniem
10

Makelaar heeft zich goed 'ingeleefd' in het huis. Een prachtige fotoreportage verzorgt alsmede ervoor gezorgd dat ook bij Funda ons huis makkelijk was te vinden. Veel goede verkoop adviezen. Flexibel en begripvol in het maken van afspraken. Goed onderhandeld mbt de eindprijs.

Anoniem
9

Hele goede makelaar, helpt meer dan nodig zoals in mijn situatie het helpen zoeken naar huurwoning. Tevens gebruik mogen maken van de aanhangwagen. Vriendelijk en behulpzaam. Helemaal top.

Terug
Recent bekeken