Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Voorintholt
8

Goed contact, staan open voor vragen. Goede begeleiding en prima advies. Vraagprijs reëel zodat je geen valse hoop krijgt.

Anoniem
10

Supersnelle service van een uiterst deskundige makelaar. Goed bereikbaar en flexibel in het maken van afspraken.

Anoniem
9

Fijne samenwerking met deze makelaar, kundig op diverse vlakken, ook ivm verhuur voor de verkoop aan! Reageren goed en snel!

Anoniem
8

Een prettige makelaar en kantoor! Goede communicatie naar de klant toe. Kent zijn markt goed en geeft goed advies.

Klaas Keuter
8

Denken mee met de klant en informatie en foto's zijn realistisch.

Anoniem
10

Wij zijn heel erg tevreden met Jonkman Garantiemakelaars. Het contact verliep uitstekend. We werden overal van op de hoogte gehouden zowel telefonisch als via de mail. Na elke bezichtiging werden we telefonisch benaderd door de makeelaaar en volledig bijgepraat. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Jonkmans Garantiemakelaars krijgt een dikke tien van ons.

Anoniem
9

Alles prima en snel geregeld en een prima service. Ook prima op de hoogte gehouden van wat er speelde.

Herald Scheerhoorn
8

Prettige samenwerking

Freek Dicke
9

Prettige samenwerking, kennis van zaken, goede adviezen en open staan voor input van klant zijde.

Anoniem
9

Een prettige samenwerking en begeleiding met Jonkman gehad. Goed bereikbaar en bij vragen netjes, correct en vriendelijk geholpen door alle medewerkers bij Jonkman. En ik werd goed op de hoogte gehouden als er ontwikkelingen waren!

Voorintholt
8

Snelle afhandeling, geeft vertrouwen.

Anoniem
9

Goede makelaar, waar je afspraken mee kunt maken en ze ook nakomt. Dit is erg belangrijk in het proces om een huis te verkopen.

Henk Prins
8

realistische aanpak

Heuker-Pronk
8

ik voel me gemakkelijk kan alles vragen en zeggen

Anoniem
8

het was een moeilijke tijd geweest ! dit jaar trok het weer aan onderling hebben we goed contact gehad ! ben zeer tevreden met jonkmans makeladij alles ging in goed overleg

Anoniem
8

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Deskundige mensen, fijne contacten. Enige jammere was dat de makelaar zelf niet altijd goed bereikbaar was. Maar dat werd meestal wel weer goed opgevangen door de dames op kantoor. Dikke pluim!

Anoniem
9

Zeer duidelijke waarde beoordeling,zeer persoonlijke behandeling,goed begrip voor persoonlijke omstandigheden(leeftijd en gebreken) Goede voorlichting tijdens het gehele verkoopproces en de daarbij behorende administratieve afhandeling.

Anoniem
10

Makelaar heeft zich goed 'ingeleefd' in het huis. Een prachtige fotoreportage verzorgt alsmede ervoor gezorgd dat ook bij Funda ons huis makkelijk was te vinden. Veel goede verkoop adviezen. Flexibel en begripvol in het maken van afspraken. Goed onderhandeld mbt de eindprijs.

Anoniem
9

Hele goede makelaar, helpt meer dan nodig zoals in mijn situatie het helpen zoeken naar huurwoning. Tevens gebruik mogen maken van de aanhangwagen. Vriendelijk en behulpzaam. Helemaal top.

Anoniem
10

Ben zeer tevreden over Jonkman garantiemakelaar in Leek Ze hebben mij goed en deskundig ondersteund en ik heb mijn huis goed kunnen verkopen. Ze zijn goed bereikbaar en staan je altijd te woord.

Anoniem
10

Goede en snelle verkoop dankzij Jonkman Garantiemakelaars! Zeer fijn en goed contact/overleg gehad. Zeker aan te bevelen als makelaar om uw huis te (ver)kopen!

Anoniem
8

De makelaar heeft ons goed begeleid. Eerst wilden wij de woning verkopen, maar dat lukte niet goed. Daarna heeft hij eerst voor een tijdelijke huurder gezorgd en daarna voor een definitieve.

Anoniem
10

Ik kan een heel verhaal ophangen, maar is eenvoudig samen te vatten. Prettige samenwerking, service helemaal ok en vriendelijk, open en hulpvaardig. Niets dan lof!

Gonny Jager
7

Het voelt goed als er een betrouwbare organisatie helpt. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Reinier van Hengel
8

Profesioneel, betrouwbaar en goed. Een fijne makelaar die zelfs wat extra doet zoals het mee helpen zoeken naar een huurwoning

Anoniem
10

Het eerste vrijblijvende bezoek was erg prettig en er was direct een klik met Ype, de makelaar. Alles werd goed geregeld en alles ging op een normale manier. Ook werden wij steeds goed geinformeerd na bezichtigingen. Wij zijn uitermate tevreden over de hele gang van zaken bij Jonkman.

Anoniem
8

regelmatig goed contact - veel overleg over allerlei aspecten w.b. kijkers en aspirant kopers. Vriendelijke en toch zakelijke informatieverstrekking. Aandacht voor opmerkingen onzerzijds.

Anoniem
9

Fijne vlotte makelaar, weten waar ze over praten en doen goed onderzoek voor het huis in de verkoop komt. Goeie communicatie, zowel per mail als telefonisch.

Sluman
8

kalmerende invloed

Anoniem
10

Ik heb een hele goede ervaring met het makelaars kantoorJonkman. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en sociaal naar mij toe geweest. En ze zijn deskundig en ze zijn eerlijk . Ik weet verder niets te zeggen Ik ben erg blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.

Anoniem
8

We zijn met deze makelaar in contact gekomen tijdens de bezichtiging van een woning. Vooraf is de makelaar door onze woning geweest voor een prijs indicatie. Hierbij toonde hij zich goed voorbereid en kwam hij met tips voor eventuele verkoop van de woning. Deze tips waren waardevol en tonen dat de man deskundig te werk gaat.

Theo Koops
8

Goed voorgelicht, afspraken worden nagekomen en het gehele team denkt en doet actief mee!

Giezen
8

Eerste keer een huis verkopen is spannend en moeilijk - af kunnen gaan op goede informatie en begeleiding is van belang. Als dat dan op een plezierige manier verloopt geeft dat rust en vertrouwen.

Anoniem
9

Contact liep vanaf het begin prima. Waren het van af het begin eens over de vraagprijs. Werden goed op de hoogte gehouden over de bezichtigingen. Konden bij vragen altijd zijn kantoor binnenlopen. Werden ook goed geholpen door het kantoorpersoneel, die ook goed op de hoogte was. Het enige wat ons iets tegenviel was de verkoopprijs, maar dat lag niet aan de makelaar, maar aan de kopers.

Anoniem
8

Meteen een goed gevoel bij de kennismaking, eerlijk en duidelijk. Kennis van zaken (meedenken over pluspunten huis en hoe dit te presenteren). Korte lijntjes qua communicatie. Vriendelijke dames aan de balie. Voelt persoonlijk. Ook groot pluspunt zijn de flexibele werktijden van de makelaar, alles was mogelijk, geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

Anoniem
8

Algehele begeleiding naar volle tevredenheid. Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Prettige samenwerking en eigen inbreng is bespreekbaar.

Anoniem
8

De begeleiding was goed we werden zeer vriendelijk ontvangen. we dachten eerst dat een styliste overbodig was maar achteraf is dat toch goed geweest.

Anoniem
10

Goed advies, goede fotograaf, altijd bereikbaar voor vragen, prettige communicatie. Zeer tevreden over Jonkman Garantiemakelaars.

Anoniem
10

Prettig contact en duidelijk wat er gaat gebeuren. Goede tips om de aantrekkelijkheid van de woning te vergroten.

Anoniem
8

Goed contact gedurende de looptijd van de verkoop, weet hoe de markt werkt en is sterk in advisering bij onderhandeling. Neemt regelmatig contact op om te overleggen hoe zaken lopen en wat de verkoper meer kan doen bij te weinig animo. Houd goed de wens cq. belangen van de klant (i.e. verkoper) in ogenschouw.

Anoniem
7

Goede begeleiding en deskundig. Kent de lokale markt goed en is actief. Vriendelijke en behulpzame medewerksters

Bosker
8

Tot nu toe tevreden. .

Anoniem
9

Jonkman Garantiemakelaar kan je omschrijven als deskundig en professioneel. Ik kan Jonkman Garantie makelaars iedereen aanraden!

Lezwijn
8

Tot nu toe zijn we tevreden.

Anoniem
7

De ervaring met Jonkman makelaars was bij ons prima, ze hebben ons goed begeleid met de verkoop van onze woning.

Anoniem
7

Een deskundige makelaar maar iets meer communiceren was prettiger geweest. We moesten vaak zelf even bellen om de stand van zaken te weten te komen. Ik vind de makelaar verder een prettig en vriendelijk persoon. Hij gaf altijd wel goede tips.

Cordemeijer
8

Gedegen

Anoniem
10

Mijn ervaring met Jonkman is zeer goed,erg vriendelijk en open. Ik zou ze aanbevelen aan anderen.Het contact was altijd erg gezellig en aangenaam.

Hendrik Jan Bruggeman
8

Vriendelijk en toch zakelijk.

Anoniem
9

Goede en deskundige begeleiding en vlotte afhandeling van zaken en deskundige vaststelling van de verkoopwaarde

Terug
Recent bekeken