Over ons

Jonkman Garantiemakelaars Garantiemakelaars is uw makelaar in de regio's Westerkwartier en Noordenveld. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar? Bij Jonkman Garantiemakelaars  helpen wij u graag.

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wilt u graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als uw makelaar net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een garantiemakelaar. Wij durven namelijk garanties te geven zodat u straks zonder zorgen uw woning uit handen kan geven.

Als garantiemakelaar geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Een makelaar zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Jonkman Garantiemakelaars bent u in goede handen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor dienstverlening bij bedrijfsmatig vastgoed, nieuwbouwprojecten en het kopen van een bouwkavel kunt u bij ons terecht.