Verkopen of verhuren. Wat is wijsheid?

Denkt u erover na om uw woning te verkopen? In bepaalde situaties is verhuren ook een optie. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ergens anders gaat wonen. Of omdat u gaat samenwonen en uw eigen huis liever nog niet in de verkoop zet. Het verhuren van uw woning kan financieel interessant zijn.

Tweede huis een goede belegging?

Een tweede huis wordt tegenwoordig als een mooie belegging gezien. Zeker als u deze woning gaat verhuren. Als u bijvoorbeeld een recreatiewoning verhuurt, levert dat inkomsten op die onbelast zijn. U bent wel aan bepaalde regels gebonden. Zo ziet de Belastingdienst u als ondernemer als u een vakantiehuisje meer dan 140 dagen per jaar verhuurt.

Belegging in vastgoed loont

Met een lage rente zet sparen geen zoden aan de dijk. Het rendement dat u krijgt door een woning te verhuren, zou weleens hoger kunnen zijn. Belangrijk is om van tevoren te onderzoeken of er vraag is naar de woning die u wilt verhuren. Als er vraag is, wat is dan een goede huurprijs? Jonkman Garantiemakelaars helpt u graag om een antwoord te vinden op deze vragen.

Veilig verhuren

Als u ervoor kiest om een woning te verhuren via Jonkman Garantiemakelaars dan mag u van ons verwachten dat wij op zoek gaan naar een ‘degelijke’ huurder. Wij screenen de potentiële huurder grondig. De huurder moet zich kunnen legitimeren met een origineel legitimatiebewijs en wij screenen of de huurder kredietwaardig is.

Verkoopprijs of verhuurprijs bepalen

Wilt u weten of verhuren voor u interessant is? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de waarde van uw woning te bepalen.


Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.
Verkoper van Kamerlingh Onnesstraat 142
10

Wij zijn heel erg tevreden met Jonkman Garantiemakelaars. Het contact verliep uitstekend. We werden overal van op de hoogte gehouden zowel telefonisch als via de mail. Na elke bezichtiging werden we telefonisch benaderd door de makeelaaar en volledig bijgepraat. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Jonkmans Garantiemakelaars krijgt een dikke tien van ons.

Verkoper van Synagogeplein 12
10

Ik kan een heel verhaal ophangen, maar is eenvoudig samen te vatten. Prettige samenwerking, service helemaal ok en vriendelijk, open en hulpvaardig. Niets dan lof!

Verkoper van Liester 29
8

Goed contact gedurende de looptijd van de verkoop, weet hoe de markt werkt en is sterk in advisering bij onderhandeling. Neemt regelmatig contact op om te overleggen hoe zaken lopen en wat de verkoper meer kan doen bij te weinig animo. Houd goed de wens cq. belangen van de klant (i.e. verkoper) in ogenschouw.

Lees meer
Terug
Recent bekeken