Diensten

Bij het woord makelaar denken veel mensen aan de verkoop van hun woning. Dat is ook wat Jonkman Garantiemakelaars doet. Daarnaast helpen we u ook graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. In zo'n geval treden we op als aankoopmakelaar. Naast verkopen en aankopen, helpen we u ook met de taxatie van een woning. Een taxatie is vaak nodig om een hypotheek te krijgen. 

Verkoopmakelaar

U hebt uw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar de oude woning moet nog verkocht worden. Een huis verkopen doet u niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als u zich laat bijstaan door Jonkman Garantiemakelaars in Leek.

Meer informatie

 

Aankoopmakelaar

U bent eruit: U gaat een huis kopen in Leek. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat u een aankoopmakelaars in de arm neemt. Een huis kopen doet u tenslotte niet dagelijks. Jonkman Garantiemakelaars helpt en ondersteunt u graag bij de aankoop van een huis.

Meer informatie

Taxaties 

Als u een huis koopt, wilt u de waarde weten voordat u gaat onderhandelen. Dan staat u sterker bij de onderhandelingen. Of u moet, nadat u het huis gekocht hebt, een taxatie laten doen, omdat de bank de waarde wil weten voor de hypotheek. Jonkman Garantiemakelaars helpt u graag met het bepalen van de waarde van een woning.

Meer info over taxaties

Direct contact

Hoe fijn is het dan dat u een expert kunt inschakelen? Jonkman Garantiemakelaars helpt u graag bij het aankopen, verkopen en taxeren van uw woning.

Bel 0594-510 100 Maak een afspraak