Nieuws

Eigen invloed op verkoop

Of je je huis nu zelf verkoopt of gebruik maakt van de expertise van ons als Garantiemakelaar, met een beetje eigen werk kun je de verkoop een extra boost geven. En dat hoeft echt niet veel tijd en geld te kosten.

5x de beste interieurapps

Heb je binnenkort koop- of verkoopplannen, dan ben je vast en zeker bezig met je huidige interieur en je toekomstige nieuwe interieur. Er is niets leukers dan fantaseren over je nieuwe huis, maar de vraag is waar begin je? Wij hebben de beste interieurapps verzameld waar je alvast een beginnetje mee kunt maken.

Woninggebreken nieuwbouw nemen toe

Het aantal nieuwbouwwoningen groeit te langzaam. Door de economische crisis zijn veel bouwprojecten vertraagd en nu het ons economisch voor de wind gaat, gooit personeelsschaarste in de bouw roet in het eten. Waardoor woninggebreken toenemen.

Verkoper van Wissingehof 45
8

Contact met de makelaar was goed. Summiere beschrijving op funda in eerste instantie niet tevreden over, maar bleek achteraf toch voldoende om het huis te verkopen. Goede overdracht na bezichtigingen en goede begeleiding bij het koopcontract. Aan te raden makelaar.

Gerard Sonnema
8

het eerste gevoel was gewoon goed, vandaar niet verder gezocht

erik aalders
8

Het proces loopt tot nu toe goed

Lees meer
Terug
Recent bekeken