Ook in 2018 staan wij voor je klaar

Na de heerlijke kerstdagen, is het nu tijd om ons op te maken voor een mooi, nieuw en opnieuw goed jaar. Een jaar waarin wij wederom alles uit de kast zullen halen om jouw woondromen waar te maken.

Geen toeval

Ook in 2018 laten wij weer niks aan het toeval over. Ook komend jaar staan onze verkoopgaranties als een paal boven water. Net zoals de afgelopen jaren zijn wij 24 uur per dag bereikbaar (ContactGarantie), zetten wij jouw woning zo goed mogelijk in de schijnwerpers (PresentatieGarantie), verzorgen wij bezichtigingen buiten onze kantoortijden om als dat beter uitkomt (BezichtigingsGarantie), kun je op elk gewenst moment de samenwerking stopzetten (AnnuleringsGarantie) en houden wij je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van je huis (TevredenheidsGarantie).

Stoelen of banken

Dat wij onze garanties daadwerkelijk waarmaken, steken wij niet onder stoelen of banken: op onze site staat duidelijk vermeld hoeveel woningen wij in een bepaalde periode hebben verkocht, hoe lang een verkooptraject gemiddeld duurt (ook ten opzichte van het (landelijk) gemiddelde van onze collega’s) en hoe wij onderhandelen. Dit laatste aan de hand van het zogenaamde onderhandelingresultaat, zeg maar het percentage dat ligt tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs.

Reviews

Daarnaast bieden wij alle ruimte aan reviews. Wij leggen al onze klanten een aantal vragen voor over onze dienstverlening. De resultaten hiervan publiceren wij online, zodat iedereen kan profiteren van de ervaringen van anderen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, ook in 2018.

Veel woonplezier

Wij wensen iedereen dan ook een heel mooi nieuw jaar met veel woonplezier. Wanneer wij ergens bij kunnen helpen, zowel rond de ver- als aankoop van een huis, staan wij volledig voor je klaar. Neem dan contact op via onze site, via telefoon of loop gewoon bij ons binnen! Tot ziens.

 

Verkoper van Kamerlingh Onnesstraat 142
10

Wij zijn heel erg tevreden met Jonkman Garantiemakelaars. Het contact verliep uitstekend. We werden overal van op de hoogte gehouden zowel telefonisch als via de mail. Na elke bezichtiging werden we telefonisch benaderd door de makeelaaar en volledig bijgepraat. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Jonkmans Garantiemakelaars krijgt een dikke tien van ons.

Verkoper van Synagogeplein 12
10

Ik kan een heel verhaal ophangen, maar is eenvoudig samen te vatten. Prettige samenwerking, service helemaal ok en vriendelijk, open en hulpvaardig. Niets dan lof!

Verkoper van Liester 29
8

Goed contact gedurende de looptijd van de verkoop, weet hoe de markt werkt en is sterk in advisering bij onderhandeling. Neemt regelmatig contact op om te overleggen hoe zaken lopen en wat de verkoper meer kan doen bij te weinig animo. Houd goed de wens cq. belangen van de klant (i.e. verkoper) in ogenschouw.

Lees meer
Terug
Recent bekeken